Θα φέρει ο κορωνοϊός κοντά τους Oasis;

noel-gallagher-liam-gallagher Giuseppe Aresu
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Liam Gallagher ζήτησε από τον αδερφό του να βάλουν στην άκρη τις διαφορές του για μια φιλανθρωπική συναυλία μετά την παγκόσμια κρίση.

Οι ομηρικοί καυγάδες των αδελφών Gallagher έχουν σταθεί εμπόδιο στην επανένωση των Oasis, όμως η πανδημία του κορωνοϊού ενδέχεται να φέρει μαζί τον Liam και τον Noel για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σε μια νέα ανάρτηση στου στο Twitter, ο πρώην τραγουδιστής των Oasis ζήτησε δημόσια από τον αδερφό του να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός reunion όταν ξεπεραστεί η παγκόσμια κρίση.

«Ακούστε, πολλοί νομίζουν πως είμαι αισχρός και είμαι όμορφος, αλλά μόλις ταχτοποιηθεί αυτό, πρέπει να επαναφέρουμε τους Oasis για μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό. Έλα Noel, μπορούμε μετά να επιστρέψουμε στις απίστευτες solo καριέρες, το ξέρεις» ανέφερε ο Liam Gallagher.

Στην συνέχεια μάλιστα ο Gallagher απηύθυνε κάλεσμα σε άλλους καλλιτέχνες, όπως τον Paul Weller, τους The Jam, τον Johnny Marr, τους Smiths, αλλά και τις Cheeky Girls, να συμμετάσχουν στο reunion των Oasis.

Σε προηγούμενο μήνυμα του, ο Liam έδωσε κουράγιο στους followers του που έχουν μπει σε καραντίνα, λέγοντας με μια δόση χιούμορ πως ο ίδιος και ο αδερφός τους αποφεύγουν ο ένας τον άλλο «τα τελευταία δέκα χρόνια, οπότε ένα-δύο μήνες εγκλεισμού στο σπίτι δεν είναι δύσκολο».