Nick Cave: «Θα πρέπει να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές για ένα διάσημα»

nick-cave
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Αυστραλός μουσικός μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις του για την πανδημία του κορωνοϊού και την απόφαση του να αναβάλει περιοδείες των Bad Seeds.

Η βιομηχανία της μουσικής έχει υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς έχουν ακυρωθεί περιοδείες, συναυλίες και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν στραφεί στις πλατφόρμες streaming και τα social media για να προσφέρουν λίγη χαρά και στήριξη στους θαυμαστές τους που έχουν περιοριστεί στο σπίτι.

Σε μια νέα ανάρτηση του στο The Red Hand Files, ο Nick Cave μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον κορωνοϊό, όταν ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή του πιστεύει ότι θα επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις.

REX/Shutterstock / Piotr Hukalo

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ περίεργες, πολλά έχουν συμβεί σε όλους μας και πάρθηκαν πολλές δύσκολες αποφάσεις. Σιγά σιγά, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε πως θα πρέπει να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές για ένα διάστημα – βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα, ποιος ξέρει;» απαντά ο Αυστραλός μουσικός.

Συνεχίζοντας, ο Cave εξηγεί πως «με τεράστια απογοήτευση και θλίψη» αποφάσισε μαζί με τους συνεργάτες του στους Bad Seeds να αναβάλουν την περιοδεία που είχαν προγραμματίσει για Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη και Ισραήλ, καθώς θεωρεί πως ήταν «η μόνη υπεύθυνη επιλογή».

Invision/AP / Jack Plunkett

Κλείνοντας ο Cave συμπλήρωσε πως επεξεργάζεται μια «πιο προσωπική απάντηση» στις ερωτήσεις που έχει λάβει από τους θαυμαστές του σχετικά με τον κορωνοϊό, αλλά «θα πάρει λίγο χρόνο, είναι δύσκολο ερώτημα να απαντηθεί».