Σε «καραντίνα» με τους αστέρες της μουσικής: όλες οι διαθέσιμες streaming εκπομπές

mousiki-spiti-gunaika-koronoios-karantina
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Miley Cyrus, Charli XCX, Diplo, Third Man Records και πολλοί άλλοι θα μας κρατήσουν συντροφία με καθημερινές εκπομπές streaming.

Με όλες τις περιοδείες και τα φεστιβάλ μουσικής σε όλο τον κόσμο να έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πολλοί καλλιτέχνες έχουν στραφεί στις πλατφόρμες streaming και τα social media για να παραμείνουν κοντά στους θαυμαστές τους που έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις νέες εκπομπές των αστέρων της μουσικής για να περάσουν πιο ευχάριστα οι ώρες μέχρι να αντιμετωπιστεί η κρίση.

REX/Shutterstock / David Fisher
«Bright Minded: Live» με την Miley Cyrus στο Instagram

Από την Δευτέρα έως Παρασκευή, η Miley Cyrus παρουσιάζει την εκπομπή «Bright Minded: Live» στις 20:30 μέσω Instagram. Με την βοήθεια ενός καλεσμένου η Αμερικανίδα pop star έχει στόχο να διασκεδάσει και να εμψυχώσει τους followers της. Στα πρώτα επεισόδια της νέας εκπομπής έχουν ήδη εμφανιστεί η Demi Lovato και η Amy Schumer.

Shutterstock / Sterling Munksgard
«Self-Isolation IG Livestream» με την Charli XCX στο Instagram

Κάθε απόγευμα, στις 18:00, η Charli XCX θα φιλοξενεί έναν ειδικό καλεσμένο στο «Self-Isolation IG Livestream» στο Instagram, όπου θα συζητά και θα διασκεδάζει τους followers της που έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους. Στα πρώτα επεισόδια έχουν εμφανιστεί οι Christine and the Queens και συζήτησαν θέματα ψυχικής υγείας, αλλά και ο Diplo για ένα session γυμναστικής.

Third Man Records
«Third Man Public Access» της Third Man Records στο ΥouTube

Η δισκογραφική εταιρεία του Jack White θα φιλοξενεί καθημερινά στις 19:00 μέσω YouTube μια σειρά καλλιτεχνών που θα πραγματοποιούν αποκλειστικά set στο δημοφιλές Blue Room στο Νάσβιλ. «Αφήστε μας να συμπάσχουμε μαζί σας, να σας τονώσουμε το ηθικό και να ταΐσουμε την ψυχή σας με την μαγεία που μονάχα η “ζωντανή” μουσική, η ποίηση, το κουκλοθέατρο ή άλλες μορφές ανθρώπινης επικοινωνίας μπορούν να προσφέρουν» αναφέρει η Third Man Records. Όσοι παρακολουθήσουν την εκπομπή «Third Man Public Access» θα μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά τους καλλιτέχνες μέσω Venmo και PayPal.

Shutterstock / Melanie Lemahieu
Christine and the Queens στο Instagram

Καθημερινά, στις 19:00 μέσω Instagram, η Γαλλίδα τραγουδίστρια θα ερμηνεύει ζωντανά από τα Ferber στούντιο στο Παρίσι. «Θα βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω την πλήξη» αναφέρει η Héloïse Letissier, συμπληρώνοντας πως στην εκπομπή της θα υπάρχουν «καλεσμένοι και περίεργες ιδέες».

Shutterstock / Ron Adar
Diplo στο YouTube, Instagram και Twitch

Η παγκόσμια περιοδεία του Diplo μπορεί να αναβλήθηκε, όμως ο Αμερικάνος μουσικός και DJ θα συνεχίσει να διασκεδάζει τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο με μια σειρά εκπομπών σε YouTube, Instagram και Twitch. Κάθε Δευτέρα στη 1:00 το πρωί θα παίζει ένα dancehall reggae σετ στο «A Very Lazer Sunday», ενώ η εκπομπή «Ronatronix» στις 4:00 τις Τετάρτες θα έχει μεγαλύτερη ποικιλία ήχων. Τις Παρασκευές στις 4:00 το πρωί θα παρουσιάζει την πιο country εκπομπή «The Thomas Wesley Show», το Σάββατο στις 4:00 συνεχίζει με ambient ήχους στο «Corona Sabbath Fridays», ενώ στις 5:00 τις Κυριακές θα παίζει rave στο «Coronight Fever».

Shutterstock / Ben Houdijk
«Fireside Sessions» με τον Neil Young

Από το σπίτι του στο Κολοράντο ο Neil Young θα παρουσιάζει μια τακτική online εκπομπή με την βοήθεια της συζύγου του Daryl Hannah. Όπως εξηγεί ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του, η εκπομπή θα έχει «σπιτική παραγωγή, λίγα τραγούδια και λίγο χρόνο μαζί». Στο πρώτο επεισόδιο ο Young έπαιξε ένα σετ έξι τραγουδιών, όπως τα «Vampire Blues», «Razor Love» και «Tell Me Why».

Shutterstock / T Photography
«Songs of Comfort» με τον Yo-Yo Ma

Μέσω του προφίλ του στο Instagram, ο σπουδαίος Αμερικάνος μουσικούς θα μοιράζεται κομμάτια μουσικής για να ανακουφίσει τους followers του σε αυτές εποχές άγχους. Ο Yo-Yo Ma έχει ήδη μοιραστεί στο προφίλ του πολλές ερμηνείες από άλλους μουσικούς που του έχουν κάνει εντύπωση.