Madonna: «Ο κορωνοϊός είναι ο μεγάλος ισοσταθμιστής»

madonna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Όπως έλεγα στο τέλος του “Human Nature” κάθε βράδυ, εάν βουλιάξει το καράβι θα βουλιάξουμε όλοι μαζί» δήλωσε η «Βασίλισσα της Pop».

Καθώς ο νέος κορωνοϊός συνεχίζει την επέλαση του, πολλοί καλλιτέχνες έχουν στραφεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες streaming για να προσφέρουν συντροφιά και διασκέδαση στους θαυμαστές τους που βρίσκονται στα σπίτια τους.

Σε ένα νέο βίντεο που γύρισε στην μπανιέρα του σπιτιού της, η Madonna χαρακτήρισε τον κορωνοϊό «μεγάλο ισοσταθμιστή» φτωχών και πλουσίων. Παρά τις προθέσεις της, πολλοί followers κατέκριναν την «Βασίλισσα της Pop», θεωρώντας πως βρίσκεται σε ιδιαίτερα «προνομιούχα» θέση.

«Το θέμα με τον COVID19 είναι πως δεν τον ενδιαφέρει πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι, πόσο έξυπνος είσαι, που ζεις, πόσο μεγάλος είσαι ή πόσο απίστευτες ιστορίες αφηγείσαι. Είναι ο μεγάλος ισοσταθμιστής και αυτό που τον κάνει σπουδαίο είναι το πόσο τρομακτικός είναι» δηλώνει η Madonna στο βίντεο.

Στην συνέχεια η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξηγεί πως «είναι τρομακτικό που μας έχει κάνει όλους ίσους με πολλούς τρόπους και είναι υπέροχο που μας έχει κάνει ίσους με πολλούς τρόπους. Όπως έλεγα στο τέλος του “Human Nature” κάθε βράδυ, εάν βουλιάξει το καράβι θα βουλιάξουμε όλοι μαζί».