Mariah Carey και Billie Eilish ζωντανά από το σπίτι

elton-John-mariah-carey-billie-eilish
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Elton John θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό «σπιτικό φεστιβάλ» για να τιμήσει τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Η πανδημία του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν συναυλίες, φεστιβάλ και περιοδείες σε όλο τον κόσμο, όμως πολλοί αστέρες της μουσικής δεν το έχουν βάλει κάτω και συνεχίζουν να ψυχαγωγούν και να διασκεδάζουν τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου.

Με τα ετήσια iHeartRadio Music Awards να έχουν αναβληθεί, το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Fox ανακοίνωσε πως στην θέση της απονομής των βραβείων έχει προγραμματίσει μια φιλανθρωπική συναυλία για το βράδυ της Κυριακής (στις 3 το πρωί της Δευτέρας, ώρα Ελλάδος) με πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής.

Οικοδεσπότης του «iHeart Living Room Concert for America» θα είναι ο Elton John, ενώ η συναυλία θα περιλαμβάνει ερμηνείες από τους Mariah Carey, Billie Eilish, Alicia Keys, Backstreet Boys, Billie Joe Armstrong και Tim McGraw. Κάθε καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει ένα σετ χρησιμοποιώντας τα μέσα που έχουν διαθέσιμα στο σπίτι.

Η συναυλία έχει στόχο να τιμήσει «τους επαγγελματίες υγείας στην πρώτη γραμμή, τους πρώτους ανταποκριτές και τοπικούς ήρωες που βάζουν τη ζωή τους σε ρίσκο για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να καταπολεμήσουν την εξάπλωση του ιού». Κατά την διάρκεια της συναυλίας οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν οικονομικά τις φιλανθρωπικές οργανώσεις Feeding America και First Responder’s Children’s Foundation.