Αναζωπυρώνεται η κόντρα Robbie Williams και Liam Gallagher

liam-gallagher-robbie-williams
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Ορισμένες φορές πρέπει να διαχωρίσεις την τέχνη από τον καραγκιόζη» σχολίασε ο Williams για τον πρώην frontman των Oasis.

Μια από τις σπουδαιότερες σχέσης αγάπης-μίσους της δεκαετίας του 1990, μεταξύ του Robbie Williams και του Liam Gallagher των Oasis, φαίνεται πως περνάει κρίση μετά πρόσφατες δηλώσεις του πρώην τραγουδιστή των Take That. Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην Sun, ο Williams αρχικά εκθείασε τον τραγουδιστή των Oasis, όμως στην συνέχεια άφησε αιχμές χαρακτηρίζοντας τον Gallagher «καραγκιόζη».

BPI/REX/Shutterstock / Kieran McManus

«Το θέμα με τον Liam είναι πως είναι εκπληκτικός. Είναι εκπληκτικός τραγουδιστής – πραγματικός ροκάς. Ο κόσμος είναι καλύτερος λόγω αυτού. Είναι εμβληματικός» τόνισε ο 46χρονος pop star για να συμπληρώσει πως «ορισμένες φορές πρέπει να διαχωρίσεις την τέχνη από τον καραγκιόζη και εγώ μπορώ να το κάνω».

Παρά το γεγονός ότι Williams και Gallagher ήταν φίλοι την δεκαετία του 1990, τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει σε σύγκρουση σε αρκετές περιπτώσεις. Το 2000 στα Brit Awards ο Williams προκάλεσε τον Gallagher να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Gallagher αποκάλεσε τον Williams «ηλίθιο» επειδή ο πρώην frontman των Take That έπαιξε σε έναν μεγαλύτερο συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ το ίδιο βράδυ που εμφανιζόταν στην πόλη με τους Beady Eye.

REX/Shutterstock

Η κόντρα των δύο μουσικών είχε καταλαγιάσει τα τελευταία χρόνια, μέχρι που ο Williams έριξε λάδι στην φωτιά τον περασμένο Νοέμβριο όταν χαρακτήρισε τον Gallagher «νταή» και τον προκάλεσε ξανά σε μια μονομαχία.

Μιλώντας στην Sun, ο Williams σχολίασε πως «θαυμάζει» τον Gallagher επειδή είναι η φωνής μια γενιάς, ο τελευταίος ενός είδους υπό εξαφάνιση, όπως οι pop star είναι τόσο βαρετοί αυτές τις μέρες» και συμπλήρωσε πως «θέλω όμως ακόμα να τον πολεμήσω. Για μένα αντιπροσωπεύει τον σχολικό νταή και θα ήθελα να γκρεμίσω τον νταή».