Σύντομα κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της Fiona Apple

fiona-apple Frank Ockenfels
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο πέμπτος full-length δίσκος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας τιτλοφορείται «Fetch The Bolt Cutters» και κυκλοφορεί στις 17 Απριλίου.

Μετά από οχτώ χρόνια απουσίας, η Fiona Apple επιστρέφει με έναν νέο δίσκο, το «Fetch The Bolt Cutters», στις 17 Απριλίου. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ μέσω ενός βίντεο στην προσωπική σελίδα της στο Tumblr.

Τελευταία κυκλοφορία της Apple ήταν το «The Idler Wheel…» του 2012, το οποίο και αυτό με την σειρά του είχε βγει επτά χρόνια μετά τον προηγούμενο δίσκο της, το «Extraordinary Machine».

AP

Ο σχεδιασμός του πέμπτου άλμπουμ ξεκίνησε το 2012 και οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο στούντιο που έχει δημιουργήσει στο σπίτι της στο Venice Beach το 2015. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά αυτοσχέδια κρουστά όργανα, ενώ τα φωνητικά έχουν δεν έχουν υποστεί επεξεργασία και έχουν μια ωμή ποιότητα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η 42χρονη μουσικός αποκάλυψε στο Vulture πως συνέχιζε να εργάζεται πάνω στο άλμπουμ, το οποίο θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει «πριν από ένα εκατομμύρια χρόνια» και εξέφρασε την ελπίδα πως τελικά θα βγει μέσα στο 2020.