Η J.K. Rowling φέρνει το Χόγκουαρτς στο σπίτι

harry-potter
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το Harry Potter At Home είναι αφιερωμένο στον συναρπαστικό κόσμο του μικρού μάγου και φιλοδοξεί να ξορκίσει την πλήξη.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο κόσμος έχει κλειστεί σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και αναπόφευκτα πολλοί βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της πλήξης. Εάν δεν σας συγκινούν οι πολλές επιλογές σε πλατφόρμες streaming και social media και αναζητάτε κάτι περισσότερο διαδραστικό και μαγικό, η J.K. Rowling έχει την λύση.

Η Βρετανίδα συγγραφέας δημιούργησε έναν νέο διαδικτυακό κόμβο αφιερωμένο στον Χάρι Πότερ, το Harry Potter At Home, το οποίο είναι σχεδιασμένο για οικογένειες, δασκάλους και τους οπαδούς του μικρού μάγου, αντλώντας στοιχεία από τις ταινίες και τα βιβλία.

Ο κόμβος περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από τα βιβλία που έχουν εκδοθεί μέσω των Bloomsbury και Scholastic, εμπνευσμένα βίντεο για μαγικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, καθώς και άρθρα, κουιζ, παζλ και πολλά άλλα που θα ενθουσιάσουν τόσο τους «πρωτάρηδες» όσο και τους πιο έμπειρους οπαδούς του Χάρι Πότερ.

Wikipedia

«Οι γονείς, δάσκαλοι και φροντιστές που δουλεύουν για να διασκεδάσουν και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών κατά διάρκεια της καραντίνας μπορεί να χρειάζονται λίγη μαγεία, οπότε χαίρομαι που ξεκινά η λειτουργία του harrypotterathome» αναφέρει η Rowling στην σχετική ανάρτηση της. Ένα μεγάλο μέρος του υλικού στον νέο διαδικτυακό κόμβο της Rowling διατίθεται δωρεάν, ενώ ορισμένα τμήματα απαιτούν συνδρομή.