«Stranger Things»: Ο Dacre Montgomery ετοιμάζει ποιητική συλλογή

stranger-things
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Αυστραλός ηθοποιός σχολίασε πρόσφατα πως το podcast ποίησης που έχει δημιουργήσει είναι μια «πολύ καθαρτική εμπειρία».

Ο Dacre Montgomery που ενσάρκωσε τον Billy Hargrove στον δεύτερο και τρίτο κύκλο του «Stranger Things» έχει αποφασίσει να επεκτείνει τους καλλιτεχνικούς ορίζοντες του και σε αντίθεση με πολλούς πρώην συμπρωταγωνιστές του που έχουν κάνει βήματα στην μουσική, θα εκδώσει μια ποιητική συλλογή.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω μιας ανάρτησης του Αυστραλού ηθοποιού στο Instagram Story, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία σχετικά με την συμφωνία που υπέγραψε με την Patty Rice και τον εκδοτικό οίκο Andrews McMeel. Σύμφωνα με τον Montgomery το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά.

Ο ηθοποιός στην συνέχεια δημοσίευσε στο Twitter δύο αποσπάσματα ποιημάτων που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times τον περασμένο Ιούλιο είχε χαρακτηρίσει το podcast ποίησης DKHM που έχει δημιουργήσει ως μια «πολύ καθαρτική εμπειρία».

«Κάνω ένα podcast για πάνω από δύο χρόνια. Είναι σαν ένας συνδυασμός της beat ποίησης που γράφω εδώ και πολύ καιρό, την οποία ταξινόμησα σε έξι ξεχωριστά κομμάτια. Πριν από οχτώ μήνες, άρχισα να προσεγγίζω μουσικούς σε όλο τον κόσμο για να με βοηθήσουνε να γράψω μουσική πάνω στην οποία θα μπορώ να απαγγείλω την beat ποίηση μου» εξήγησε ο Montgomery.