Σύντομα έρχεται ντοκιμαντέρ για τους «μισητούς» Nickelback

nickelback
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο κιθαρίστας των Καναδών ροκάδων ανακοίνωσε μέσω Twitter πως η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Οι Nickelback, ένα από τα συγκροτήματα των 2000s που αγαπάμε να μισούμε, πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες ένα ντοκιμαντέρ εφ’ όλης της ύλης . Η είδηση για το ντοκιμαντέρ έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους της grunge rock μπάντας Ryan Peake στο Twitter.

Αφού ευχαρίστησε τους followers του για τα εγκωμιαστικά σχόλια τους για το χτένισμα του, ο κιθαρίστας εξήγησε πως η παραγωγή του ντοκιμαντέρ ξεκίνησε το 2018 – οι Nickelback μάλιστα φέρονται να είχαν κάνει σχετικές νύξεις στην περιοδεία τους εκείνη την χρονιά.

«Για να μην σας ταλαιπωρήσω με τις λεπτομέρειες, είναι πολύ κοντά στο να κυκλοφορήσει, οπότε σας παρακαλώ παραμείνετε συντονισμένοι. Θα έλεγα σε ένα με δύο μήνες μπορεί έχουμε κάτι για όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα για τους Nickelback» δήλωσε ο Peake για να συμπληρώσει με μια διάθεση αυτοσαρκασμού πως η ταινία θα είναι διαθέσιμη ακόμη και για όσους δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τους Nickelback.

Shutterstock

Τελευταία full-length κυκλοφορία των Καναδών ροκάδων ήταν το «Feed the Machine» το 2017, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται το ομώνυμο single, το «Song on Fire» και το «Must Be Nice».  Την περασμένη χρονιά ορισμένα μέλη του συγκροτήματος έκαναν λόγο για έναν δέκατο δίσκο, με τον frontman Chad Kroeger να τονίζει πως δεν βιάζονται να επιστρέψουν στο στούντιο.