Κυκλοφόρησε το «Repetition '97» του David Bowie

david-bowie Fabio Diena
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το νέο βιντεοκλίπ αποτελείται σε βιντεοσκοπημένο υλικό από τις πρόβες της «Earthling» περιοδείας του 1997.

Η νέα συλλογή αρχειακού υλικού του David Bowie με τίτλο «ChangesNowBowie» που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να γίνει ανάρπαστη από τους θαυμαστές του, καθώς περιλαμβάνει εννέα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Repetition ‘97»

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα κυρίως acoustic session στην Νέα Υόρκη το 1996 και την επόμενη χρονιά, το ραδιόφωνο του BBC τα έπαιξε σε ένα ειδικό αφιέρωμα για τα 50ά γενέθλια του Bowie.

Με την ψηφιακή κυκλοφορία του άλμπουμ στις 17 Απριλίου να πλησιάζει, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα single, το «Repetition ‘97», καθώς και το βιντεοκλίπ του. Το τραγούδι είναι μια λιτή εκδοχή του «Repetition» από το 13ο άλμπουμ του Bowie, το «Lodger» του 1979.

Το βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία του Tim Pope αποτελείται κυρίως από υλικό που βιντεοσκοπήθηκε στις πρόβες για την «Earthling» περιοδεία του εμβληματικού μουσικού που πραγματοποιήθηκε το 1997.

Shutterstock / Fabio Diena

Πέραν της ψηφιακής έκδοσης την ερχόμενη εβδομάδα, το «ChangesNowBowie» θα κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο στα πλαίσια του Record Store Day, το οποίο έχει αναβληθεί για τις 20 Ιουνίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.