Ανοιχτό κάλεσμα της Charli XCX για το βιντεοκλίπ του «Forever»

charli-xcx Kathy Hutchins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το νέο της single της Βρετανίδας dance-pop τραγουδίστριας συμπεριλαμβάνεται στο «How I'm Feeling Now» που κυκλοφορεί τον Μάιο.

Η Charli XCX επέστρεψε με ένα νέο single «Forever» και μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter κάλεσε τους θαυμαστές της να συμμετάσχουν στο βιντεοκλίπ. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο τέταρτο άλμπουμ της με τίτλο «How I'm Feeling Now» που κυκλοφορεί στις 15 Μαΐου.

Ακούστε το «Forever» της Charli XCX

«Θέλω να φτιάξω ένα μουσικό βίντεο για το “Forever” και χρειάζομαι την βοήθεια σας» εξηγεί η Βρετανίδα τραγουδίστρια στην ανάρτηση της που συνοδεύεται από μια σειρά οδηγιών σχετικά με το υλικό που αναζητά και ένα email όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να της στείλουν τα βίντεο που θα τραβήξουν.

«Στείλετε μας 3 με 5 από τα αγαπημένα σας βίντεο στο τηλέφωνο σας από μέρη που έχετε πάει στο παρελθόν, ευτυχισμένες αναμνήσεις από το παρελθόν, το αγαπημένο σας πάρτι που θέλετε να θυμάστε για πάντα, ένα αστείο πράγμα που έκανε το κατοικίδιο σας» αναφέρει στην αρχή η Charli XCX.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο βιντεοκλίπ μπορούν επίσης να στείλουν βίντεο από το δωμάτιο ή το σπίτι τους, τα αγαπημένα αντικείμενα τους, αλλά και τους εαυτούς τους να χορεύουν, να παίζουν, να ζωγραφίζουν και να εκφράζουν την αγάπη τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα – είτε βρίσκονται μαζί σε καραντίνα, είτε χωριστά και μέσω Zoom.

Shutterstock / Sterling Munksgard

Στις οδηγίες της η Charli XCX εξηγεί επίσης πως τα βίντεο πρέπει να έχουν διάρκεια μέχρι 30 δευτερόλεπτα και να σταλούν μέχρι την Κυριακή. Στην συνέχεια θα γίνει επιλογή και αποσπάσματα θα χρησιμοποιηθούν στο «συνεργατικό» βιντεοκλίπ του «Forever».