Andrea Bocelli: «Μην φοβάστε τον κορωνοϊό, θα περάσει»

andrea-bocelli Andrea Raffin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Ιταλός τενόρος θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία στον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό του Μιλάνου την Κυριακή.

Ο Andrea Bocelli πρόκειται να δώσει μια ξεχωριστή συναυλία στην άδεια λόγω της πανδημίας Duomo di Milano την Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς και μέσω μιας συνέντευξης στον Guardian έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας και στήριξης σε όλο τον κόσμο.

«Σε στιγμές σαν αυτές, όπου είμαστε αναγκασμένοι να παραμείνουμε σπίτι, πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που συχνά θα θέλαμε να κάνουμε, αλλά για τα οποία δεν έχουμε χρόνο. Ας αρχίσουμε: μιλήστε στα παιδιά σας και προσπαθήστε με όλες τις δυνάμεις σας να δημιουργήσετε μια οικογενειακή αρμονία που συχνά δεν είναι εκεί επειδή λείπει ο διάλογος» δήλωσε ο Ιταλός τενόρος.

YouTube

«Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μην φοβάστε έναν ιό που θα περάσει, όπως δεν φοβάστε όταν πιάνετε το τιμόνι του αυτοκινήτου σας όταν γνωρίζετε πως κάθε χρόνο υπάρχουν τόσα πολλά θύματα στους δρόμους» τόνισε ο Bocelli, συστήνοντας παράλληλα στον κόσμο να διαβάσει, να ακούσει μουσική κα να προσπαθήσει να παραμείνει ενεργός, σωματικά και πνευματικά την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η συναυλία του Andrea Bocelli στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του στο YouTube. Μέσω του ιδρύματος του, το Andrea Bocelli Foundation, ο Ιταλός τενόρος έχει ξεκινήσει έναν διαδικτυακό έρανο για να στηρίξει τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας

Shutterstock / Massimo Dallaglio

«Αυτή τη χρονιά το Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό για όλους μας. Η χαρούμενη γαλήνη που συνήθως έρχεται με αυτήν την ημέρα έχει διαταραχθεί πολύ από την πανδημία που βιώνουμε. Είμαι βέβαιος ότι η εξαιρετική φωνή του Bocelli θα είναι η αγκαλιά που λείπει αυτές τις μέρες, μια ισχυρή, ειδική αγκαλιά ικανή να ζεστάνει την καρδιά του Μιλάνου, της Ιταλίας και του κόσμου» δήλωσε ο δήμαρχος του Μιλάνου Beppe Sala.