Όταν οι White Stripes κατέκτησαν την σκηνή του Coachella

the-white-stripes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το ντοκιμαντέρ «Coachella: 20 Years In The Desert» παρουσιάζει την πλούσια ιστορία και το παρασκήνιο γύρω από το ετήσιο φεστιβάλ.

Μπορεί η ζωντανή μουσική επί του παρόντος να έχει μπει στον πάγο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, χάρη όμως στην τεχνολογία έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε ιστορικές εμφανίσεις. Πολλά συγκροτήματα, όπως οι Metallica και οι Radiohead, έχουν ανεβάσει υλικό από τα αρχεία τους στο YouTube για να ψυχαγωγήσουν τους οπαδούς τους που βρίσκονται σε καραντίνα.

Το φεστιβάλ Coachella έχει ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια παρουσίας του με τίτλο «Coachella: 20 Years In The Desert» και στα πλαίσια προώθησης της ταινίας που κυκλοφόρησε την περασμένη Παραρασκευή έδωσε στην δημοσιότητα σπάνιο υλικό από την εμφάνιση των White Stripes στην σκηνή του το 2003.

Το βίντεο υψηλής ευκρίνειας διάρκειας τριών περίπου λεπτών δείχνει το συγκρότημα στην σκηνή του Coachella να ερμηνεύει το «Dead Leaves and the Dirty Ground» από το τρίτο άλμπουμ τους «White Blood Cells». Το «μικρό δωράκι» του Coachella αναμφίβολα θα χαροποιήσει τους οπαδούς των White Stripes, αφού έχει κυκλοφορήσει ελάχιστο υλικό από την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Chris Perkel εξετάζει πως το φεστιβάλ ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες και περιλαμβάνει πλούσιο ανέκδοτο υλικό, συνεντεύξεις και ιστορικές ερμηνείες από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής.

Δείτε το «Coachella: 20 Years In The Desert» μέσω YouTube