Διαδικτυακός χορός με την Billie Eilish, τους Jonas Brothers και τον Chance The Rapper

John-krasinski-billie-eilish-finneas
ΤΡΙΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο John Krasinksi και οι φίλοι του έπαιξαν μουσική για τους μαθητές που δεν πρόλαβαν να χαρούν φέτος τον παραδοσιακό σχολικό χορό.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο John Krasinski ξεκίνησε μια πρωτότυπη ειδησεογραφική εκπομπή στο YouTube η οποία εστιάζει στις καλές ειδήσεις της εποχής. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς έχουν γίνει ανάρπαστα τόσο για το κλίμα αισιοδοξίας που δημιουργεί, όσο και για τις guest εμφανίσεις.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο ο Αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να διοργανώσει έναν διαδικτυακό σχολικό χορό, στον οποίο συμμετείχαν πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής και φίλοι του. Αναλαμβάνοντας τον διπλό ρόλο του οικοδεσπότη και DJ, ο Krasinski έπαιξε ορισμένα τραγούδια και στην συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στους Jonas Brothers, αλλά και στην Billie Eilish με τον Finneas για ζωντανές ερμηνείες.

Πιο συγκεκριμένα οι καλοντυμένοι Jonas Brothers τραγούδησαν και χόρεψαν με την μεγάλη επιτυχία τους «Sucker» από το «Happiness Begins», ενώ η Eilish και ο αδερφός της έπαιξαν το τραγούδι της χρονιάς, το «bad guy». Κατά την διάρκεια του χορού εμφανίστηκαν επίσης ο Chance the Rapper, αλλά και ο Rainn Wilson, συμπρωταγωνιστής του Krasinski στο «The Office».

«Σας λείπουν πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τον χορό να είναι ένα από αυτά. Είναι το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο, αλλά ξέρετε κάτι; Εκεί που νομίζατε ότι θα χάνατε τον χορό και ότι οι γονείς και τα αδέρφια σας θα έλεγαν πόσο θυμούνται τους δικούς τους χορούς, τώρα εσείς θα μπορείτε να πείτε “αλήθεια; Έπαιξε η Billie Eilish στον χορό σου; Έπαιξαν οι Jonas Brothers στον χορό σου; Εμφανίστηκε ο Chance the Rapper στον χορό σου; Και μήπως χάλασε ο Rainn Wilson τον χορό σου;” Τάξη του 2020, αναθαρρέψτε! Όλα αυτά θα περάσουν σύντομα και αυτό το περίεργο επίπεδο χαράς είναι μεταδοτικό. Πιάστε το και κάντε κάτι με αυτό!» τόνισε ο Kransinksi.