Meryl Streep, Christine Baranski και Audra McDonald τραγουδούν για τον Stephen Sondheim

meryl-streep-christine-baranski-audra-mcdonald
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Οι τρεις ηθοποιοί ερμήνευσαν το «Ladies Who Lunch» μέσω Zoom για να γιορτάσουν τα 90ά γενέθλια του εμβληματικού Αμερικάνου συνθέτη.

Ο σπουδαίος Αμερικάνος συνθέτης Stephen Sondheim είχε σχεδιάσει να περάσει τα 90ά γενέθλια του στο Μπρόντγουεϊ στις 22 Μαρτίου, όπου είχε προγραμματιστεί να ανέβει μια νέα παραγωγή του κλασικού μιούζικαλ «Company» από την Marianne Elliot με τις Katrina Lenk και Patti Lupone στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λόγω όμως της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, οι θεατρικές σκηνές της Νέας Υόρκης έκλεισαν και ο Sondheim δεν μπόρεσε να γιορτάσει όπως θα ήθελε. Έτσι λοιπόν η Meryl Streep, η Christine Baranski και η Audra McDonald αποφάσισαν να τραγουδήσουν τα χρόνια πολλά στον σπουδαίο συνθέτη μέσω μιας βιντεοκλήσης το περασμένο Σάββατο.

AP / Kirsty Wigglesworth

O Sondheim έχει βάλει την υπογραφή του σε κλασικά μιούζικαλ όπως «Company», «Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street» και «West Side Story».

Οι δύο πρωταγωνίστριες του «Mamma Mia» και η πολυβραβευμένη ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ ερμήνευσαν το «Ladies Who Lunch» από την παράσταση του Sondheim που αναβλήθηκε. Οι τρεις ερμηνεύτριες φορούσαν λευκά και σήκωσαν τα ποτήρια τους ψηλά για τον συνθέτη, με την Baranski να πίνει κόκκινο κρασί, η McDonald ουίσκι και η Streep ένα δικό της κοκτέιλ.

Στην διαδικτυακή συναυλία «Take Me to the World: A Sondheim 90th Birthday Celebration» συμμετείχαν μεταξύ πολλών άλλων οι Jake Gyllenhaal και Lin-Manuel Miranda. Στόχος του αφιερώματος, πέραν από τον εορτασμό των 90ών γενεθλίων του συνθέτη, ήταν να στηριχτεί η έρανος Artists Striving to End Poverty.

Δείτε την συναυλία-αφιέρωμα στον Stephen Sondheim