Ακυρώθηκε το Ejekt, ραντεβού ξανά το 2021

red-hot-chili-peppers
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Οι Red Hot Chili Peppers και Foals θα ήταν επικεφαλής του line-up στην φετινή έκδοση του καλοκαιρινού φεστιβάλ μουσικής.

Οι διοργανωτές του Ejekt ανακοίνωσαν επίσημα την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Στην ανακοίνωση τους τονίζουν πως πήραν την απόφαση με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια όλων, ενώ έδωσαν ένα νέο ραντεβού για το καλοκαίρι του 2021.

«Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το EJEKT 2020 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας COVID-19.  Μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι η βασική μας προτεραιότητα, οπότε δεν γίνεται να προχωρήσουμε με το EJEKT 2020».

«Είναι ένα απαραίτητο βήμα και το μόνο ρεαλιστικό στην τρέχουσα κατάσταση.  Κατανοούμε ότι η απόφασή μας αλλάζει πολλά σχέδια και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση. Προφανώς, δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι η φετινή χρονιά, η οποίο θα ήταν η μεγαλύτερή στην ιστορία μας, με ένα καταπληκτικό line-up με επικεφαλής τους Red Hot Chili Peppers και τους Foals. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω» αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ που τελικά ακυρώθηκε είχε τους Red Hot Chili Peppers και τους Foals ως headliners για τις δύο μέρες, ενώ είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή των Σουηδών The Hives και των Βρετανών Nothing But Thieves.