Ο Hi Profile διασκευάζει Μίκη Θεοδωράκη

hi-profile
ΤΡΙΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Και παρουσιάζει τη σύγχρονη electronic trance εκδοχή του «Δακρυσμένα μάτια», το «Weeping Eyes».

Η δισκογραφική εταιρεία FM RECORDSστο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον διεθνούς φήμης Dj και παραγωγό Hi Profile, παρουσιάζει μια νέα σημαντική κυκλοφορία. Ο Hi Profile διασκευάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Δακρυσμένα μάτια» του Μίκη Θεοδωράκη από την κατάλογο της FM RECORDS.

Τα «Δακρυσμένα Μάτια» του Μίκη Θεοδωράκη είναι ένα από τα τέσσερα τραγούδια στους «Λιποτάκτες», που γράφτηκαν το 1952-1954, πάνω σε στίχους του αδερφού του Γιάννη Θεοδωράκη και ηχογραφήθηκαν το 1960. Εξήντα χρόνια μετά ο Hi Profile παρουσιάζει τη σύγχρονη electronic trance εκδοχή του, το "Weeping Eyes".

O Hi Profile(Αναστάσιος Αντωνίου) είναι Έλληνας – διεθνούς φήμης - μουσικός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με πολλές διακρίσεις παγκοσμίως. Ενεργός στην trance μουσική από το 2002, είναι ιδρυτής του ProGREECEve Trance Music και του Official TranceFamily Greece. Ουσιαστικά, έχει δημιουργήσει ένα δικό του κίνημα trance μουσικής το οποίο έχει βοηθήσει πολλούς νέους παραγωγούς στο ξεκίνημά τους. Πρόσφατα βραβεύτηκε από την UNESCO Hellas για τη συμβολή του στην μουσική κληρονομιά του τόπου.

Με περισσότερες από 19 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, στο Soundcloud και στο Spotify, με τρία singles του να βρίσκονται στη πρώτη θέση στο Beatport Charts αλλά και εννέα singles στο Beatport Top 10, έχει κερδίσει την στήριξη από θρύλους της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής όπως είναι οι Armin Van Buuren,Paul Oakenfold,Vini Vici, Astirx και πολλοί ακόμα σημαντικοί παραγωγοί.

Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ της Ευρώπης, του Μεξικό,της Βραζιλίας, της Ινδίας και της Αυστραλίας ενώ έχει στο ενεργητικό του περισσότερα από 50 shows ετησίως(Αργεντινή,Βραζιλία,Γερμανία,Μεξικό,Σουηδία, Ιταλία, Δανία, Γαλλία, Σερβία, Ισραήλ, Σουηδία, Ουγγαρία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα).

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ.