Ο Noel Gallagher μοιράστηκε ακυκλοφόρητο demo των Oasis

oasis
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο πρώην κιθαρίστας του Britpop συγκροτήματος βρήκε το «χαμένο» τραγούδι σε μια στοίβα CD στο σπίτι του.

Η επανένωση των Oasis αποτελεί, προς το παρόν, εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση λόγω των κακών σχέσεων μεταξύ των αδερφών Gallagher. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, καθώς έχουν γίνει προσπάθειες προσέγγισης μεταξύ των δύο αδερφών. Η πιο πρόσφατη αφορμή ήταν ένα ακυκλοφόρητο demo των Oasis το οποίο μοιράστηκε ο Noel Gallagher.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην κιθαρίστας των Oasis μοιράστηκε μια demo εκτέλεση του «Don’t Stop…» το βράδυ της Τετάρτης. Στην ανάρτηση του στο Twitter ο Gallagher εξήγησε πως πίστευε ότι η συγκεκριμένη εκτέλεση είχε «χαθεί για πάντα».

«Όπως ο υπόλοιπος κόσμος, έχω άπειρο χρόνο να σκοτώσω τελευταία και σκέφτηκα επιτέλους να δω τι γίνεται με τα εκατοντάδες CD χωρίς ετικέτα που έχω στο σπίτι σε κουτιά. Όπως το έφερε η μοίρα, έπεσα πάνω σε ένα παλιό demo που πίστευα ότι είχε χαθεί για πάντα» έγραψε ο Gallagher.

Σύμφωνα με τον Βρετανό μουσικό, υπάρχει μόλις άλλη μια εκτέλεση του συγκεκριμένου τραγουδιού που είχε ηχογραφηθεί κατά την διάρκεια ενός soundcheck στο Χονγκ Κονγκ «πριν από περίπου 15 χρόνια».

Η ανάρτηση του Noel ενθουσίασε τον αδερφό του, ο οποίος δεν άργησε να του απαντήσει μέσω Twitter. «Υπάρχει κάτι που λείπει από αυτή το υπέροχο στιφάδο και είναι ο αδερφός σου, ο αδερφός σου, μην ξεχνάς τον αδερφό σου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Liam Gallagher.

Ακούστε την demo εκτέλεση του «Don’t Stop…» των Oasis