Η Britney Spears έκαψε το γυμναστήριο της «κατά λάθος»

britney-spears Chris Pizzello
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

«Είχα δύο κεριά και το ένα πράγμα έφερε το άλλο και το έκαψα – ήταν ατύχημα» τόνισε η Αμερικανίδα pop star στο Instagram.

Δύο κεριά και λίγη απροσεξία φαίνεται πως προκάλεσαν μια σοβαρή πυρκαγιά στο σπίτι της Britney Spears, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το γυμναστήριο της. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε το συμβάν μέσω ενός βίντεο γυμναστικής που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

«Γεια σας, είμαι στο γυμναστήριο μου τώρα. Έχω περίπου έξι μήνες να βρεθώ εδώ επειδή έκαψα το γυμναστήριο μου, δυστυχώς. Είχα δύο κεριά και ναι, το ένα πράγμα έφερε το άλλο και το έκαψα» δήλωσε η Spears στην κάμερα.

Στην συνέχεια η Spears εξήγησε πως μονάχα δύο όργανα και ένας καθρέπτης γλύτωσαν από την πυρκαγιά, συμπληρώνοντας πως «ήταν ένα ατύχημα» για το οποίο η ίδια ευθύνεται. Η Αμερικανίδα pop σταρ τόνισε πως νιώθει μεγάλη ανακούφιση που δεν τραυματίστηκε κανείς.

«Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα, οπότε είμαι ευγνώμων. Ούτως ή άλλως, προτιμώ να γυμνάζομαι έξω» σχολίασε η 38χρονη τραγουδίστρια στο βίντεο της.