Mick Jagger: Και ροκάς και νοικοκύρης

mick-Jagger Arthur Mola
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο frontman των Rolling Stones πρωταγωνίστησε σε ένα χιουμοριστικό σκετς για καλό σκοπό στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Στην νέα του εμφάνιση στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show», ο Mick Jagger απέδειξε πως αν και είναι ένας ζωντανός θρύλος επί σκηνής, δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού. Ο frontman των Rolling Stones εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon στα πλαίσια ενός χιουμοριστικού σκετς για την καραντίνα.

Εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα τηλεοπτικά μηνύματα του BBC της δεκαετίας του 1940, ο Jagger ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του αφηγητή στο σπίτι του. Στο βίντεο ο αφηγητής τονίζει στον Jagger πως πρέπει να παραμείνει παραγωγικός για όσο διαρκεί η καραντίνα και ο μουσικός τότε αρχίζει να κάνει δουλειές του σπιτιού που έχει αμελήσει.

Έτσι λοιπόν ο γερόλυκος της rock βάζει κάτω την κιθάρα του και αρχίζει να κάνει επιδιορθώσεις στο σπίτι, να μαγειρεύει, να εκτρέφει τα πρόβατα του αλλά και να φροντίζει τον κήπο του. Στην συνέχεια ο αφηγητής παροτρύνει τον Jagger να κάνει γυμναστική και τον συγχαίρει για τις δουλειές που κατάφερε να διεκπεραιώσει.

Το χιουμοριστικό σκετς με τον Mick Jagger γυρίστηκε για να στηριχθεί οικονομικά η φιλανθρωπική οργάνωση Save The Children.