Grimes και Elon Musk καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον X Æ A-12

grimes-elon-musk Charles Sykes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2020

Η Καναδή τραγουδίστρια εξήγησε αναλυτικά τι σημαίνει το συμβολικό όνομα που επέλεξαν για τον γιο τους.

Η Grimes και ο σύντροφος της Elon Musk απέκτησαν το πρώτο τους παιδί την Δευτέρα (4 Μαΐου) και αποκάλυψαν πως το όνομα του γιου τους είναι «X Æ A-12». Σε μια ανάρτηση της στο Twitter, η Καναδή τραγουδίστρια εξήγησε τον συμβολισμό κάθε τμήματος του ονόματος που επέλεξαν για τον γιο τους.

Πιο συγκεκριμένα, το «X» παραπέμπει στον «άγνωστο παράγοντα» και το «Æ» είναι η λέξη «Ai» στην γλώσσα των ξωτικών με την ίδια να συμπληρώνει πως σημαίνει «αγάπη και/ή τεχνητή νοημοσύνη». Το «A-12» αναφέρεται στον πρόδρομο του μαχητικού αεροσκάφους SR-17, το οποίο είναι το «αγαπημένο» του ζεύγους, με την ίδια να το ξεχωρίζει επειδή είναι «χωρίς όπλα, χωρίς άμυνα, μονάχα ταχύτητα. Υπέροχο στην μάχη, αλλά μη-βίαιο». Η Grimes εξήγησε επίσης πως το «Α» συμβολίζει το αγαπημένο τραγούδι της, το «Archangel», χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο ποιο ακριβώς εννοεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο διαδίκτυο έχει ήδη ξεκινήσει μια τεράστια συζήτηση για το πώς προφέρεται το όνομα του X Æ A-12, με ορισμένους μάλιστα να αμφιβάλουν για το εάν αυτό είναι το πραγματικό όνομα που δηλώθηκε στο πιστοποιητικό γέννησης. Σύμφωνα πάντως με ορισμένα μέσα, ο δίφθογγος χαρακτήρας «Æ» είναι γνωστός ως «ash», οπότε το όνομα μπορεί να προφέρεται «Ecks Ash A minus 12».