Εντυπωσιακή μεταφόρφωση της Adele για τα γενέθλιά της

adele
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2020

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια έστειλε τις ευχές της στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής « που μας κρατούν ασφαλείς ενώ ρισκάρουν τις ζωές τους».

Η Adele πρόσφατα γιόρτασε τα 32α γενέθλια της και έστειλε τις ευχές της σε όλους τους θαυμαστές της μέσω μια νέας ανάρτηση στο Instagram. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της όπου είναι εμφανώς αδυνατισμένη και φορά ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας για τον αγώνα που δίνουν κατά του νέου κορωνοϊού.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη για τα γενέθλια μου. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και να έχετε σώας τας φρένας σε αυτή την τρελή εποχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους της πρώτης γραμμής και τους απαραίτητους εργαζόμενους που μας κρατούν ασφαλείς ενώ ρισκάρουν τις ζωές τους! Είστε οι πραγματικοί άγγελοι μας» έγραψε η Adele την Τρίτη

Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις η 32χρονη τραγουδίστρια σκόπευε να κυκλοφορήσει έναν νέο δίσκο μέσα στην χρονιά, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα. Λόγω της πανδημίας φημολογείται πως η Adele θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του άλμπουμ μέχρι να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Τελευταία κυκλοφορίας της Adele ήταν το «25» το 2015, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα singles «Hello», «When We Were Young», «Send My Love (To Your New Lover)» και «Water Under the Bridge».