Justin Bieber και Ariana Grande ξεπερνούν την καραντίνα με το «Stuck With U»

Justin-bieber-ariana-grande
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2020

Τα έσοδα της συνεργασίας των δύο τραγουδιστών θα ενισχύσουν τα παιδιά των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού.

Ο Justin Bieber και η Ariana Grande μπορεί να έχουν απομονωθεί στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως αυτή η λεπτομέρεια δεν τους σταμάτησε από το να συνεργαστούν και οι δύο pop star έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, το «Stuck With U».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Stuck With U»

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του single θα διατεθούν στο First Responders Children’s Foundation, το οποίο παρέχει υποτροφίες στα παιδιά εργαζόμενων στον χώρο υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού, αστυνομικών και πυροσβεστών.

«Δεν μπορώ να εκφράσω πλήρως πόσο χαρούμενη είμαι που περιμέναμε τόσο καιρό για να κάνουμε αυτό το πράγμα (αυτό το ντουέτο)» έγραψε η Grande στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αυτή βεβαίως δεν είναι η πρώτη συνεργασία των δύο τραγουδιστών, καθώς το 2013 η Grande είχε εμφανιστεί ως support σε ορισμένες συναυλίες της περιοδείας του Bieber, ενώ λίγα χρόνια αργότερα τραγούδησε μαζί του επί σκηνής το «As Long As You Love Me». Η Grande συμμετείχε επίσης σε ένα remix του «What Do You Mean» του Bieber, ενώ ο Καναδός τραγουδιστής είχε κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στο σετ της Grande στο περσινό Coachella.