Ιούνιο κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Bob Dylan

bob-dylan Chris Pizzello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο νομπελίστας μουσικός έδωσε στην δημοσιότητα του εξώφυλλο του «Rough and Rowdy Ways» και ένα νέο single με τίτλο «False Prophet».

Ο Bob Dylan ανακοίνωσε πως το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Rough and Rowdy Ways» θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου. Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο του Αμερικάνου μουσικού με πρωτότυπο υλικό εδώ και οχτώ χρόνια.

Στην ανακοίνωση-έκπληξη του στο Twitter ο Dylan έδωσε μια νέα γεύση της νέας του δουλειάς, το «False Prophet». Τον περασμένο Μάρτιο ο νομπελίστας μουσικός κατέκτησε τα αμερικάνικα charts για πρώτη φορά με το 17λεπτο «Murder Most Foul» και λίγε εβδομάδες αργότερα κυκλοφόρησε το «I Contain Multitudes».

Τελευταία κυκλοφορία του Dylan με πρωτότυπο υλικό ήταν το «Tempest» το 2012, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν τρία άλμπουμ με διασκευές, το «Shadows in the Night» το 2015, το «Fallen Angels» το 2016 και το «Triplicate» το 2017.

REX/Shutterstock

Παράλληλα με την μουσική, τα τελευταία χρόνια ο Dylan δημιούργησε μια νέα σειρά ουίσκι, την «Heave’s Door». Όπως μαρτυρά το όνομα, η σειρά είναι εμπνευσμένη από το «Knocking On Heaven’s Door» και τα μπουκάλια είναι διακοσμημένα με σχέδια του Dylan.