Η Billie Eilish βρήκε έμπνευση στην καραντίνα και ετοιμάζει νέα τραγούδια

billie-eilish John Salangsang
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΜΑΙΟΥ 2020

«Ήμουν εκνευρισμένη επειδή αυτό θέλεις να κάνεις στην καραντίνα, αλλά εγώ δεν μπορούσα» σχολίασε η τραγουδίστρια του «bad guy».

Η Billie Eilish αποκάλυψε πως μετά από μερικές εβδομάδες κοινωνικής αποστασιοποίησης της ήρθε τελικά η έμπνευση και με τον αδερφό της Finneas O’Connell έχει αρχίσει να γράφει και να ηχογραφεί μουσική. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που κατέκτησε το 2019 έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Zane Lowe.

Ξεκινώντας η Eilish εξήγησε πως μετά από τρεις εβδομάδες στο σπίτι δεν είχε καθόλου έμπνευση και ενδιαφέρον για να ασχοληθεί με την μουσική. «Ήμουν εκνευρισμένη επειδή αυτό θέλεις να κάνεις στην καραντίνα, αλλά εγώ δεν μπορούσα. Δεν ξέρω, απλά δεν το ένιωθα» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Shutterstock / Ovidiu Hrubaru

Τελικά «πριν από δυο εβδομάδες» η διάθεση της Eilish και του αδερφού της άλλαξε και γρήγορα άρχισαν να γράφουν ξανά μουσική, στο στούντιο του Finneas, το οποίο δεν είναι άλλο από το υπόγειο του σπιτιού του.

«Γράψαμε ένα ολόκληρο τραγούδι, ολόκληρο το τραγούδι, κάτι το οποίο είναι για μας να κάνουμε με την μια. Πραγματικά μου αρέσει. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν να πως όταν το γράψαμε. Ήταν σαν να μην ξέρω. Δεν έχω αίσθηση του χρόνου πια. Αλλά κάνω πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε ένα για το οποίο δεν θα μιλήσει. Υπάρχουν πράγματα που έρχονται» εξήγησε η Eilish.