Ο Post Malone έβγαλε το δικό του ροζέ κρασί

post-malone Kathy Hutchins
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2020

«Το ροζέ είναι για όταν θέλεις να είσαι λίγο φανταχτερός» δήλωσε ο Αμερικάνος μουσικός για την νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του.

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών άλλων αστέρων της μουσικής και του κινηματογράφου, ο Post Malone αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του αλκοολούχο ποτό και πιο συγκεκριμένα μια σειρά ροζέ κρασιών, την «Maison No. 9».

Maison No. 9

Ο Αμερικάνος ράπερ επισκέφτηκε την Προβηγκία την περασμένη χρονιά και σε συνεργασία με τον James Morrissey της Global Brand Equities, τον μάνατζερ Dre London και τον οινοποιό Alexis Cornu δημιούργησαν ένα ροζέ κρασί.

Το «Maison No. 9» παίρνει το όνομα του από την αγαπημένη κάρτα Ταρώ του Post Malone, το Εννέα των Ξίφων. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το κρασί του Post Malone έχει πλούσια, φρέσκα αρώματα φρούτων, όπως ανανά, αχλάδι και φράουλα και μια ισορροπημένη υφή που το καθιστά ιδανικό συνοδευτικό σε γεύματα, αλλά και μόνο του.

«Το ροζέ είναι για όταν θέλεις να είσαι λίγο φανταχτερός» δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Post Malone, προσθέτοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του για το κοινό όραμα των συνεργατών του. Η διάθεση του Maison No. 9 διαδικτυακά και μέσω επιλεγμένων καταστημάτων θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα.