Ένα παιχνίδι βιωματικής ξενάγησης online από το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

gauguin-paul-nature-morte-aux-pamplemousses

Gauguin Paul Nature morte aux pamplemousses

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2020

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2020, η νέα ψηφιακή δράση «Μικρές Ξεναγήσεις για μεγάλους» του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή και της seveneleven ομάδας θεάτρου γίνεται διαθέσιμη σε όλους, την Δευτέρα 18 Μαΐου στις 18.30.

Η τέχνη αποτελεί κοινωνικό πνευματικό αγαθό και μέρος του οράματος του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή είναι να παρέχει σε όλα τα άτομα τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν. Μέσα από την ψηφιακή δράση «Μικρές Ξεναγήσεις για μεγάλους» και με όχημα τη σπάνια Συλλογή έργων τέχνης του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τη μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη και τους εκφραστές της και θα συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι με στοιχεία βιωματικής ξενάγησης.

 Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ένα έργο τέχνης από τη Συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή. Την εισαγωγική παρουσίασή του θα ακολουθήσει ένας διάλογος εντυπώσεων, ενώ μέσα από τις διαφορετικές ερμηνείες θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη περιήγηση στη ζωή του καλλιτέχνη. Η δράση θα ολοκληρωθεί με την επίσημη παρουσίαση του έργου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά
Συμμετοχή με ηλεκτρονική προεγγραφή στο [email protected]
Έως 20 συμμετοχές

Info
«ΜΙΚΡΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ»
Δευτέρα 18 Μαΐου 2020
Ώρα έναρξης: 18.30
Διάρκεια: 40-60’
Έως 20 συμμετοχές