Προσεχώς νέο άλμπουμ και δύο ποιητικές συλλογές από την Lana Del Rey

lana-del-rey Ben Macmahon
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σκοπεύει να κυκλοφορήσει το έκτο άλμπουμ της Σεπτέμβριο και ξεσπάθωσε κατά των επικριτών της.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις εννέα μήνες από την κυκλοφορία του «Norman Fucking Rockwell» όμως η Lana Del Rey έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στον επόμενο δίσκο της και σύμφωνα με μια νέα ανάρτηση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο Instagram, το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Πέραν όμως της επιβεβαίωσης των φημών σχετικά με την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ της, η Lana Del Rey ξεσπάθωσε κατά των επικριτών της που την κατηγορούν ότι «εκθειάζει την κακοποίηση» με την μουσική και στους στίχους της.

«Έχω βαρεθεί με γυναίκες αρθρογράφους και εναλλακτικούς τραγουδιστές που λένε ότι εκθειάζω την κακοποίηση, όταν στην πραγματικότητα είναι απλά ένας γοητευτικός άνθρωπος που τραγουδά για τις πραγματικότητες που τώρα όλοι βλέπουμε ότι είναι πολύ διαδεδομένες σχέσεις κακοποίησης σε όλο τον κόσμο» αναφέρει η Del Rey.

Συνεχίζοντας η 34χρονη τραγουδίστρια σχολίασε πως «με όλα τα θέματα που επιτρέπεται να εξερευνήσουν πια οι γυναίκες, θέλω απλώς να πω ότι είναι αξιολύπητο το ότι τα τελευταία δέκα χρόνια η μικρή λυρική εξερεύνηση που περιγράφει τους ενίοτε υποτακτικούς ή παθητικούς ρόλους μου στις σχέσεις μου έχει κάνει τους ανθρώπους να λένε ότι έχω πάρει τις γυναίκες εκατοντάδες χρόνια πίσω» τόνισε η Del Rey στην ανάρτηση της.

REX/Shutterstock / Chelsea Lauren

Κλείνοντας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πως θα αναπτύξει τις σκέψεις τις επί του θέματος σε δύο ποιητικές συλλογές που θα κυκλοφορήσει μέσω του εκδοτικού οίκου Simon and Schuster, ενώ ξεκαθάρισε πως το νέο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου.