Ariana Grande: «Η καρδιά, οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι πάντα μαζί σας»

ariana-grande Carl Timpone
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έστειλε ένα μήνυμα αγάπης σε όλους όσοι επηρεάστηκαν από την επίθεση στο Μάντσεστερ.

Φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια από την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο Manchester Arena και η Ariana Grande έστειλε ένα μήνυμα αγάπης στους θαυμαστές της. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μόλις είχε ολοκληρώσει την συναυλία της στις 22 Μαΐου 2017 όταν έσκασε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 22 άνθρωποι.

«Θα ήθελα να πάρω αυτή την στιγμή να αναγνωρίσω και να στείλω την αγάπη μου σε όλου όσους νιώθουν λύπη και τεράστιο βάρος από την επέτειο που έρχεται αυτή την εβδομάδα. Δεν περνάει μέρα που αυτή να μην επηρεάζει εσάς και όλους εμάς. Θα σας σκέφτομαι όλο την εβδομάδα και το σαββατοκύριακο. Η καρδιά, οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι πάντα μαζί σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Grande στο Instagram Stories.

REX/Shutterstock / Todd Williamson

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια υπέγραψε την ανάρτηση της με μια μαύρη καρδιά και μια μέλισσα, το σύμβολο ελπίδας και αντοχής της πόλης μετά την τρομοκρατική επίθεση. Λόγω της πανδημίας, το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω τους προφίλ του Καθεδρικού ναού του Μάντσεστερ στο Facebook.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Hashem Abedi, αδερφός του βομβιστή αυτοκτονίας, βρέθηκε ένοχος για φόνο από τα βρετανικά δικαστήρια. Σύμφωνα με την απόφαση των δικαστηρίων, ο Abedi βοήθησε τον μεγαλύτερο αδερφό του Salman Abedi να κατασκευάσει την βόμβα και να σχεδιάσει την επίθεση. Η ποινή του Abedi δεν έχει ανακοινωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.