Έκθεση σύγχρονης υδατογραφίας «Χρώμα σε Νερό 3 – Θάλασσα & Πόλη» στην Chili Art Gallery

giorgos-xronopoulos

Γιώργος Χρονόπουλος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2020

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα εγκαινιαστεί στην Αθήνα η 3η έκθεση της σειράς εκθέσεων σύγχρονης υδατογραφίας του Εικαστικού Επιμελητή Πάρη Καπράλου, σε συνεργασία με16 ζωγράφους που επικεντρώνονται σε αυτό το είδος τέχνης. Η έκθεση έχει τίτλο «Χρώμα σε Νερό ΙΙΙ: Θάλασσα και Πόλη» και θέμα της είναι η  αποτύπωση θαλασσινού τοπίου, αστικής τοπιογραφίας, ή/και την σχέση / αντίθεση πόλης και θάλασσας. Στόχος του διαρκούς Project του Εικαστικού Επιμελητή, με διακριτικό τίτλο «Χρώμα σε Νερό» είναι να προβάλλει τη νέα γενιά Ελλήνων εικαστικών που αξιοποιεί και έχει ανανεώσει με ενδιαφέροντα τρόπο την ακουαρέλα.

Βαγγέλης Τσαπρούνης

Οι ακριβείς ώρες και η διαδικασία των εγκαινίων θα ανακοινωθούν προσεχώς, συμφώνως και με τις οδηγίες των ειδικών και τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί καλλιτέχνες Σπυριδούλα Ζαβιτσάνου, Παύλος Μιχαηλίδης, Βαγγέλης Τσαπρούνης, Ελένη Γραφάκου, Κώστας Μίσσιος, Έλενα Μπάρμπα, Κυριακή Δραγομένη, Άννα Γαζέα, Κώστας Γαρύφαλλος, Φώτης Κλογέρης, Οδυσσέας Σέλιος, Γιώργος Χρονόπουλος, Μαρία Αθανασοπούλου, Κατερίνα Καλουμένου, Γιούλα Παπαδοπούλου – Τσιάντη, και Βάγκυ Φουσέκη.

Κώστας Μίσσιος

Info
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020. Η  Chili Art Gallery θα είναι ανοικτή στην διάρκεια της έκθεσης  Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.30 - 18.00, Σάββατο 11.00 - 15.00 με Ελεύθερη  Είσοδο για το κοινό.

Chili Art Gallery
Δημοφώντος 13-15
Θησείο
210-7292564, 6936755550