Έτοιμο το νέο single της Lady Gaga με την Ariana Grande

lady-gaga-ariana-grande
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2020

Το «Rain On Me» συμπεριλαμβάνεται στο έκτο άλμπουμ της Gaga με τίτλο «Chromatica».

Η Lady Gaga έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single, το «Rain On Me», στο οποίο συμμετέχει η Ariana Grande. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι από το έκτο άλμπουμ της με τίτλο «Chromatica» που κυκλοφορεί στις 29 Μαΐου. Στα τέλη Φεβρουαρίου είχε κυκλοφορήσει το πρώτο single του δίσκου, το «Stupid Love».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Zane Lowe, η Gaga μίλησε για την συνεργασία της με την Grande, λέγοντας πως «τα βρήκαν αμέσως». Οι δύο τραγουδίστριες διασκέδασαν στο single, με την Gaga να εξηγεί πως χόρευε μπροστά από την Grande καθώς εκείνη τραγουδούσε.

«Το έκανα και αυτή τραγουδούσε και άρχισε να κάνει διάφορα πράγματα με την φωνή της. Ήταν η χαρά δύο καλλιτεχνών που αναγνώριζε ο ένας τον άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Lady Gaga στην συνέντευξη της.

Η κυκλοφορία του «Chromatica», στο οποίο συμμετέχουν η Grande, ο Elton John και το Νοτιοκορεάτικο συγκρότημα Blackpink, είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 10 Απριλίου, όμως η ημερομηνία άλλαξε για τα τέλη Μαΐου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.