Ο καιρός με την Lady Gaga και την Ariana Grande

lady-gaga-ariana-grande-chromatica-weather-girls
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2020

Μετά το «Rain On Me» οι δύο pop star σχολίασαν τις πρόσφατες «νεροποντές» στο Λος Άντζελες και το Μπέβερλι Χιλς.

Πριν από λίγες μέρες η Lady Gaga έδωσε στην δημοσιότητα το single «Rain On Me» με συμμετοχή της Ariana Grande ως teaser για το νέο της άλμπουμ «Chromatica» που κυκλοφορεί την Παρασκευή. Εμπνευσμένη από την βροχερή θεματολογία του single, οι δύο τραγουδίστριες επέστρεψαν με ένα πρωτότυπο βίντεο μετεωρολογικών προβλέψεων.

Σε συνεργασία με το The Weather Channel, οι Gaga και Grande εμφανίζονται οι The Chromatica Weather Girls στο νέο βίντεο για να μιλήσουν για τις πρόσφατες νεροποντές στα σπίτια τους στο Λος Άντζελες και το Μπέβερλι Χιλς αντίστοιχα.

Κρατώντας ομπρέλες για να αποφύγουν την βροχή (που στην πραγματικότητα είναι νερό από ένα λάστιχο), οι δύο τραγουδίστριες σχολίασαν τον καιρό με το δικό τους στυλ και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και στίχους από την πρόσφατη συνεργασία τους.

«Ήταν μια πανέμορφη μέρα χθες, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Σήμερα ρίχνει βροχή. Έχουμε γίνει μούσκεμα. Και ενώ ορισμένοι παραπονιούνται για την πρόσφατη βροχόπτωση, εμεί θα θέλαμε να γιορτάσουμε την βροχή» αναφέρει η Lady Gaga υποδυόμενη την μετεωρολόγο.