Κυκλοφόρησε το «Chromatica» της Lady Gaga

lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2020

Ariana Grande, Elton John και BLACKPINK συμμετέχουν στον έκτο άκρως χορευτικό και προσωπικό δίσκο της Αμερικανίδας pop star.

Μετά από τρία χρόνια και ένα βραβείο Όσκαρ, η Lady Gaga επιστρέφει με ένα νέο full-length άλμπουμ, το «Chromatica». Αρχικά το follow-up του «Joanne» θα κυκλοφορούσε στις 10 Απριλίου, όμως ο σχεδιασμός άλλαξε για τις 29 Μαΐου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο έκτος δίσκος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας περιλαμβάνει έκτακτες συμμετοχές από άλλα μεγάλα ονόματα της pop, όπως τον Elton John, την Ariana Grande και το K-pop συγκρότημα BLACKPINK. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει τρία single από το άλμπουμ, το «Stupid Love», το «Sour Candy» με τους BLACKPINK και το «Rain On Me» με την Grande.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle, η Lady Gaga εξήγησε πως παρά τα έντονα στοιχεία dance pop, τα τραγούδια του «Chromatica» έχουν ιδιαίτερα προσωπικό τόνο.

«Δημιούργησα αυτή τη μουσική και μετά την άκουσα ολόκληρη και αφηγείται την ιστορία της ζωής μου σαν μια ταπισερί. Είμαι πολύ περήφανη για την μουσική, γιατί ενώ είναι διασκεδαστική και εορταστική, εάν ακούσετε εκείνους τους στίχους, θα γνωρίσετε πραγματικά την καρδιά μου. Είναι σαν η μουσική να σου δίνει την άδεια να συνεχίσεις. Ακόμα και εάν βιώσετε την χειρότερη μέρα, είναι ΟΚ να χορεύεις» δήλωσε χαρακτηριστικά η 34χρονη τραγουδίστρια.