Η αισθησιακή Instagram φωτογραφία της Madonna που δηλώνει: «Δε μου καίγεται καρφάκι αν προσβάλλω»

madonna Denis Makarenko
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2020

Η «Βασίλισσα της Pop» μοιράστηκε μια νέα αισθησιακή φωτογραφία και γνώρισε την αποθέωση στο Instagram.

Από την πρώτη στιγμή που η Madonna συστήθηκε στον κόσμο της μουσικής και μέχρι δεν έχει διστάσει να εκφράσει την άποψη της. Μέσω μιας αποκαλυπτικής φωτογραφίας που μοιράστηκε μέσω Instagram, η «Βασίλισσα της Pop» τόνισε πως αδιαφορεί για το εάν «προκαλεί».

Στην φωτογραφία η 61χρονη Madonna φορά ένα μαύρο εσώρουχο και διαφανές στηθόδεσμο που αναδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Madonna, η φωτογραφία πάρθηκε από τον Steven Klein.

«Όσοι από εσάς έχετε προσβληθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο από αυτή την φωτογραφία, θέλω να ξέρετε πως αποφοίτησα επιτυχώς από το πανεπιστήμιο του Δε Μου Καίγεται Καρφάκι. Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε στην τελετή αποφοίτησης της χρονιάς του 2020!» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Πολλοί συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές της Madonna αποθέωσαν την Αμερικανίδα τραγουδίστρια για την ανάρτηση της. Η Katy Perry χαρακτηριστικά σχολίασε πως ίδια γράφτηκε πρόσφατα στο εν λόγω πανεπιστήμιο, ενώ η Courtney Love τόνισε πως «εδώ και χρόνια» είχε ενημερώσει το συγκρεκριμένο πανεπιστήμιο πως πρέπει να της στείλουν το «δίπλωμα» της.