Η θάλασσα και η πόλη σε μια έκθεση σύγχρονης υδατογραφίας

paulos-mixailidis

Παύλος Μιχαηλίδης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

«Χρώμα σε Νερό 3 – Θάλασσα & Πόλη» στην Chili Art Gallery

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα εγκαινιαστεί στην Αθήνα η 3η έκθεση της σειράς εκθέσεων σύγχρονης υδατογραφίας του Εικαστικού Επιμελητή Πάρη Καπράλου, σε συνεργασία με 16 ζωγράφους που επικεντρώνονται σε αυτό το είδος τέχνης.

Βαγγέλης Τσαπρούνης

Η έκθεση έχει τίτλο «Χρώμα σε Νερό ΙΙΙ: Θάλασσα και Πόλη» και θέμα της είναι η αποτύπωση θαλασσινού τοπίου, αστικής τοπιογραφίας, ή/και την σχέση / αντίθεση πόλης και θάλασσας. Στόχος του διαρκούς Project του Εικαστικού Επιμελητή, με διακριτικό τίτλο "Χρώμα σε Νερό" είναι να προβάλλει τη νέα γενιά Ελλήνων εικαστικών, που αξιοποιεί και έχει ανανεώσει με ενδιαφέροντα τρόπο την ακουαρέλα.

Σπυριδούλα Ζαβιτσάνου

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, και ώρες 19:00 – 22:00 και θα παρευρίσκονται ο Επιμελητής και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων καλλιτεχνών για να την εγκαινιάσουν και να υποδεχτούν το κοινό. Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Κώστας Μίσσιος

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί καλλιτέχνες Σπυριδούλα Ζαβιτσάνου, Παύλος Μιχαηλίδης, Βαγγέλης Τσαπρούνης, Ελένη Γραφάκου, Κώστας Μίσσιος, Έλενα Μπάρμπα, Κυριακή Δραγομένη, Άννα Γαζέα, Κώστας Γαρύφαλλος, Φώτης Κλογέρης, Οδυσσέας Σέλιος, Γιώργος Χρονόπουλος, Μαρία Αθανασοπούλου, Κατερίνα Καλουμένου, Γιούλα Παπαδοπούλου – Τσιάντη, και Βάγκυ Φουσέκη.

Οδυσσέας Σέλιος 

Info
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020.

Η

Γιώργος Χρονόπουλος

Chili Art Gallery θα είναι ανοικτή στην διάρκεια της έκθεσης Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.30 - 18.00, Σάββατο 11.00 - 15.00 μ ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Chili Art Gallery
Δημοφώντος 13-15
Θησείο 11851, Αθήνα
210-7292564, 6936755550