Νέο αποκλειστικό podcast της Kim Kardashian για το Spotify

kim-kardashian Kathy Hutchins
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η νέα εκπομπή της Αμερικανίδας star θα επικεντρώνεται στις μεταρρυθμίσεις της ποινικής δικαιοσύνης και τις δικαστικές πλάνες.

Η Kim Kardashian West υπέγραψε ένα συμβόλαιο συνεργασίας με το Spotify για ένα νέο αποκλειστικό podcast, το οποίο θα αφορά την μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης. Παραγωγός της νέας σειράς podcast θα είναι η Lori Rothschild Ansaldi.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες της στην showbiz, η Kardashian West σπουδάζει νομικά και συνεργάζεται με την ΜΚΟ Innocence Project, η οποία αγωνίζεται να δικαιώσει ανθρώπους που καταδικάστηκαν από δικαστική πλάνη. Η 39χρονη star βοήθησε στην αποφυλάκιση δύο γυναικών και φιλοδοξεί να ασκήσει δικηγορική στην Καλιφόρνια.

Shutterstock / Tinseltown

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές απολαβές της Kardashian, αξίζει όμως να σημειωθεί πως το Spotify υπέγραψε μια αντίστοιχη συμφωνία αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων με τον κωμικό Joe Rogan για την αποκλειστική διανομή του podcast του.

Συνολικά το Spotify έχει πάνω από 700.000 podcasts και 300 εκατομμύρια χρήστες, όμως έχει αποφασίσει να διευρύνει τον κατάλογο του πέραν από την μουσική με αποκλειστικές παραγωγές, ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό απέναντι σε πλατφόρμες όπως τα iTunes, Tidal και YouTube. Πέραν των Kardashian και τον Rogan, το Spotify έφτασε σε συμφωνία με την σελίδα The Ringer του Bill Simmons, η οποία έχει πάνω από 30 podcasts στο ενεργητικό της.