Ο χώρος του θεάματος έστειλε τις ευχές του για την Ημέρα του Πατέρα

fathers-day Yuganov Konstantin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου γιόρτασαν την Ημέρα του Πατέρα και ευχήθηκαν σε όλους μέσω social media.

Η Ημέρα του Πατέρα γιορτάστηκε την περασμένη Κυριακή σε πολλές χώρες τους κόσμου όπως κάθε χρόνο και πολλοί αστέρες του θεάματος μοιράστηκαν οικογενειακές φωτογραφίες και έστειλαν τις ευχές τους μέσω των social media, όπως το Instagram και το Twitter.

Εμπνευσμένος από τις πρόσφατες κοινωνικές εξελίξεις στην Αμερική, ο Justin Timberlake έστειλε ένα μήνυμα αγάπης και ομόνοιας, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό και αλληλεγγύη.

«Νιώθω εξαιρετικά ευλογημένος και ευγνώμων που έχω αυτή την παρέα μαζί μου σήμερα» έγραψε ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ Alex Rodriguez στο Twitter, όπου μοιράστηκε μια selfie με την Jennifer Lopez και τα παιδιά τους.

Στην ανάρτηση της στα social media, η Diane Kruger μοιράστηκε ορισμένες από τις αγαπημένες φωτογραφίες της του Norman Reedus μαζί με την κόρη τους.

«Ευτυχισμένη μέρα του πατέρα, Chris. Σε αγαπάμε. Ζηλεύω που κάνεις τον Gene να γελά τόσο πιο δυνατά από όσο εμένα» έγραψε στο Instagram η Amy Schumer για τον σύζυγο της Chris Fischer και ανέβασε μια παλαιότερη φωτογραφία του με τον γιο τους.

«Τον αγαπάμε και τον λατρεύουμε τόσο πολύ» έγραψε η Emma Heming Willis για τον σύζυγο της Bruce Willis, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τις κόρες τους Evelyn και Mabel.

«Ευτυχισμένη μέρα του πατέρα στον τύπο του οποίο ο στόχος στην ζωή ήταν να γίνει πατέρας και που φαίνεται στην απεριόριστη αγάπη και αφοσίωση του στον γιό μας» έγραψε η Caitlin McHugh για τον σύζυγο της John Stamos.

Στην ανάρτηση της στο Instagram για την Ημέρα του Πατέρα, η Cardi B μοιράστηκε μια φωτογραφία του συζύγου της, Offset, μαζί με τα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένης της κόρης τους Kulture, η ο οποία θα γίνει δύο ετών τον Ιούλιο.

«Ευτυχισμένη μέρα του πατέρα σε αυτόν τον υπέροχο πατέρα και σε όλους τους πατέρες που μεγαλώνουν απίστευτα, προσεκτικά και συμπονετικά παιδιά. Σας γιορτάζω όλους» έγραψε η Reese Witherspoon για τον σύζυγο της Jim Toth σε μια φωτογραφία με τον γιο τους Tennessee.

Στην ανάρτηση του στο Instagram, ο Dane DeHaan έστειλε τις ευχές του μαζί με μια φωτογραφία με την τριών ετών κόρη του Bowie και τον γιο του Bert.

«Μου λείπει τόσο πολύ! Χαρείτε τον πατέρα σας όσο τον έχετε» έγραψε ο Michael Douglas στην αφιέρωση του στον πατέρα του Kirk, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο.