Justin Bieber, Miley Curys και Coldplay ενώνουν τις φωνές τους για ένα λαμπρότερο μέλλον με υγεία

Justin-bieber-miley-cyrus-chris-martin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η φιλανθρωπική συναυλία «Global Goal: Unite for Our Future» φιλοδοξεί να στηρίξει όσους έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από τον κορωνοϊό.

Το προσεχές Σάββατο ο Justin Bieber, η Miley Cyrus, οι Coldplay, η Shakira και πολλοί άλλοι θα συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική συναυλία «Global Goal: Unite for Our Future» για να στηρίξουν περιθωριοποιημένες κοινότητες που έχουν πληγεί δυσανάλογα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην σκηνή του Global Citizen θα βρεθούν επίσης οι Christine and the Queens, Quavo, Usher, Jennifer Hudson, J Balvin, Chloe X Halle και Yemi Alade, ενώ οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Dwayne «The Rock» Johnson.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις θα εμφανιστούν επίσης οι Chris Rock, Kerry Washington, Charlize Theron, Forest Whitaker, David Beckham, Salma Hayek, Billy Porter, Diane Kruger, Antoni Porowski, Ken Jeong, Nikolaj Coster-Waldau και Olivia Colman.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι μας να δράσουμε. Ως πολίτες του κόσμου, καλούμε τους ηγέτες σε όλο τον πλανήτη να φροντίσουν τις περιθωριοποιημένες κοινότητες που έχει πληγεί δυσανάλογα από τον COVID19, δεσμεύοντας κεφάλαια για την ανάπτυξη και παράδοση test και θεραπειών» τόνισε η Cyrus.

Αντίστοιχα και η Shakira κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου να επενδύσουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξη test, φαρμάκων και εμβολίων για όλους. «Χρειαζόμαστε ισότητα στην υγεία και παγκόσμια δικαιοσύνη και ξέρουμε πως μονάχα εάν ενωθούμε ώστε να πολεμήσουμε για τον κόσμο που θέλουμε, θα μπορέσουμε να χτίσουμε ένα υγιέστερο μέλλον για όλους» δήλωσε η Κολομβιανή pop star.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook, Instagram, YouTube, Twitter και Twitch, ενώ περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα.