Britney Spears: «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη και παραλία»

britney-spears-sam-asghari Matt Baron
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star έβαλε μπικίνι, αντιηλιακό και μάσκα για μια βόλτα στην θάλασσα με τον σύντροφο της Sam Asghari.

Η Britney Spears και ο σύντροφος της Sam Asghari πέρασαν μια μέρα μαζί στην παραλία, παίρνοντας όμως και τις κατάλληλες προφυλάξεις από τον κορωνοϊό. Η 38χρονη pop star μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με τον αγαπημένο της στο Instagram.

«Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη και παραλία» έγραψε η Spears στην ανάρτηση της όπου έκανε tag τον Asghari, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση από το 2017. Στις φωτογραφίες το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, ενώ φορούν ειδικές μάσκες.

«Τι έχει η παραλία που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα» έγραψε ο Asghari στο δικό του προφίλ στο Instagram όπου μοιράστηκε με την σειρά του τις ίδιες φωτογραφίες.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, το ζευγάρι ζούσε χωριστά για ένα μεγάλο διάστημα. Σε ανάρτηση της στο Instagram στις αρχές Απριλίου η Spears δήλωσε πως της έλειπε ο Asghari και από την στεναχώρια της είχε χάσει βάρος.

Το ζευγάρι όμως έσμιξε ξανά στις αρχές Μαΐου, αρχικά με ένα workout βίντεο και στην συνέχεια περνώντας μαζί μια μέρα στην πισίνα.