Η Miley Cyrus γιορτάζει έξι μήνες νηφαλιότητας

miley-cyrus
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

«Αυτό που λατρεύω είναι που ξυπνάω στο 100%, θέλω να ξυπνάω και να νιώθω έτοιμη» υπογράμμισε η Αμερικανίδα pop star.

Οι εποχές που η Miley Cyrus ήταν γνωστή για τις προκλητικές εμφανίσεις της και τα πρωτοσέλιδα για την άστατη συμπεριφορά της έχουν περάσει και η Αμερικανίδα pop star αποκάλυψε πως τον Ιούνιο έκλεισε έξι μήνες νηφαλιότητας. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, η Cyrus εξήγησε πως αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή στην ζωή της το περασμένο φθινόπωρο με στόχο να βελτιωθεί καλλιτεχνικά.

Πιο συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2019 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές και στα πλαίσια αποθεραπείας απαγορευόταν να μιλήσει για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Αυτό το διάστημα ησυχίας και στοχασμού την οδήγησε στην απόφαση να παρατήσει το αλκοόλ.

REX/Shutterstock / John Salangsang

«Το οικογενειακό ιστορικό μου περιλαμβάνει πολλές εξαρτήσεις και προκλήσεις ψυχικής υγείας. Οπότε όταν τα εξέταζα αναρωτήθηκα γιατί είμαι έτσι όπως είμαι. Καταλαβαίνοντας το παρελθόν, μπορούμε να αντιληφθούμε πολύ πιο καθαρά το παρόν και το μέλλον» δήλωσε η Cyrus.

Στην συνέχεια η 27χρονη τραγουδίστρια τόνισε πως «αυτό που λατρεύω με την νηφαλιότητα είναι που ξυπνάω στο 100%, όλη την ώρα. Δεν θέλω να ξυπνάω και να νιώθω ζαλισμένη. Θέλω να ξυπνάω και να νιώθω έτοιμη».