Το 2021 θα κυκλοφορήσει τελικά ο επίλογος του «Game of Thrones»

george-rr-martin Tolga Akmen
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο δημιουργός της επικής σειράς φαντασίας ελπίζει πως η πανδημία του κορωνοϊού θα έχει ξεπεραστεί μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του.

Η τηλεοπτική μεταφορά του «Game of Thrones» μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν από έναν χρόνο, όμως ο μυθιστορηματικός επίλογος στην επική σειρά φαντασίας του George R.R. Martin μάλλον θα καθυστερήσει. Σύμφωνα με την νέα ανάρτηση του Αμερικάνου συγγραφέα στο προσωπικό blog του, το «The Winds of Winter» - το έκτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire» - ενδέχεται να εκδοθεί την ερχόμενη χρονιά, όταν και ελπίζει ότι θα περάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Martin ομολογεί πως το βιβλίο που γράφει τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια «δεν θα ολοκληρωθεί αύριο», όμως εργάζεται σκληρά και τις τελευταίες εβδομάδες έχει ολοκληρώσει αρκετά κεφάλαια. «Θα είναι ένα τεράστιο βιβλίο» τονίζει ο Martin το οποίο όμως έχει «αρκετό δρόμο ακόμα».

Reuters / Robert Galbraith

Ο συγγραφέας αποκάλυψε όμως και μερικές λεπτομέρειες για τα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο «The Winds of Winter». Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα έχει «ταξιδέψει» με τους Cersei, Asha, Tyrion, Ser Barristan και Areo Hotah, ενώ «την επόμενη εβδομάδα» θα επισκεφτεί το Braavos. Η ανάρτηση του Martin καταλήγει με ένα cliffhanger, λέγοντας πως η Arya ετοιμάζεται να σκοτώσει κάποιον.

Αναφορικά με το πότε υπολογίζει να είναι έτοιμο το βιβλίο, ο Martin εξέφρασε την ελπίδα πως το 2021 θα έχει ολοκληρωθεί και θα έχει ξεπεραστεί η πανδημία του κορωνοϊού, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο επόμενο φεστιβάλ CoNZealand.