Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου σε πάρτι διάθεση

to-festibal-amarousiou-se-parti-diathesi

Imam Bildi

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

DJ sets, Graffiti artists, Cocktail Kiosk και μια σειρά από συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες θα έχουν την τύχη να απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στο «Over ‘N’ Out \ The party» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο ανοικτός χώρος του Αμαλιείου στο Μαρούσι μεταμορφώνεται, από νωρίς το απόγευμα, σε χρωματική μουσική παλέτα.

To party ξεκινάει με τους Word of Mouth, το διακεκριμένο δίδυμο των beat boxers Bitman και El Pap Chico που μαζί με τον DJ CutBrawl δίνουν ρυθμό μόνο με το στόμα πάνω στον οποίο θα ξεκινήσει η ομάδα Graffiti Phattcaps να μεταμορφώνει γκρίζες επιφάνειες σε έργα τέχνης δημιουργώντας ένα ζωντανό εκθεσιακό θέαμα.

Τη σκυτάλη παίρνει η ξεχωριστή γεμάτη ενέργεια φωνή της Μαρίζας Ρίζου, που μαζί με την Big Band της ερμηνεύει καλοκαιρινούς ρυθμούς της Bossa Nova και Jazz.

Funky beats και Soul Vibes από τον «Afro Greco» Jerome που μαζί με τους Movement Orchestra θα συνεπάρουν το κοινό σε ξέφρενο χορό και θα το ταξιδέψουν από το σήμερα μέχρι τη δεκαετία του ’70. Το party συνεχίζει με τους πάντα ιδιαίτερους Burger Project που επιφυλάσσουν ξεχωριστή ενδυματολογική εμφάνιση για τους θαυμαστές τους, ενώ τη βραδιά κλείνουν οι Imam Baildi, που… μαγειρεύουν στην κουζίνα τους, σε ατμόσφαιρα παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, με την εκρηκτική παρουσία του MC Yinka να μπλέκεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.

Burger Project

Οι καλοκαιρινές αλχημίες του Karamuza Kiosk από το Μαρούσι θα δροσίσουν το κοινό με μαγικά κοκτέιλ.

Πληροφορίες: Αμαλίειο Θέατρο, Κηφισίας 219, Μαρούσι, οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30, τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 13 ευρώ, προπώληση 11 ευρώ, κάτοχοι κάρτας «Άρτεμις» 10 ευρώ., η προπώληση γίνεται: στα Ταμεία του Φεστιβάλ (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι), στο βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, www.viva.gr , τηλ. 11876, VIVA στο The Mall, Karamuza bar (Περικλέους 42, Μαρούσι), For Life Tatoo (Αργολίδoς 64, Πανόρμου).