Η επόμενη παγκόσμια περιοδεία των Spice Girls ενδέχεται να είναι και η τελευταία

spice-girls
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για συναυλίες σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία για τα 25 χρόνια παρουσίας του girl power συγκροτήματος.

Η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε δραματικά τον χώρο του θεάματος, με συναυλίες, περιοδείες και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο να αναβάλλονται για την επόμενη χρονιά, όταν η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει δειλά δειλά οι συναυλίες με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Ανάμεσα στα συγκροτήματα που σχεδιάζουν την επιστροφή στις δημόσιες εμφανίσεις το 2021 είναι οι Spice Girls, που σύμφωνα με την Sun ετοιμάζουν μια περιοδεία σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία για την 25η επέτειο τους.

REX/Shutterstock / Stephen Sweet

Όπως όμως και στην περίπτωση της πρόσφατης περιοδείας, η Victoria Beckham δεν θα εμφανιστεί επί σκηνής με τις Mel C, Mel B, Geri Horner και Emma Bunton. Η αποκάλυψη για τα σχέδια του εμβληματικού pop συγκροτήματος φέρεται να έγινε από την «Sporty Spice».

«Θα είναι μια τεράστια χρονιά και τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα. Μετά από όλα τα προβλήματα του κορωνοϊού, πραγματικά χρειάζεται κάτι στο οποίο να προσβλέπουμε και θέλουν να κατακτήσουν το 2021 με μια περιοδεία» αναφέρει πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

Reuters / Toby Melville

Μια δεύτερη πηγή σχολίασε πως η υπό σχεδιασμό περιοδεία ενδέχεται να είναι και η τελευταία, καθώς «πλησιάζουν τα 50, οπότε θέλουν να βγουν εκεί έξω ενώ ακόμα δείχνουν υπέροχες για τους θαυμαστές τους».