«Black is King»: Νέο visual άλμπουμ από την Beyoncé

black-is-king
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το «Black is King» που έγραψε και σκηνοθέτησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει μέσω του Disney+ στις 31 Ιουλίου.

Η Beyoncé πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο visual άλμπουμ με τίτλο «Black Is King» μέσω της πλατφόρμας streaming Disney+ στις 31 Ιουλίου. Το άλμπουμ-ταινία αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της Beyoncé με την Disney για το soundtrack του ριμέικ του «Βασιλιά των λιονταριών» και του συνοδευτικού άλμπουμ «Lion King: The Gift».

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το νέο άλμπουμ της Beyoncé παρουσιάζει με νέο τρόπο όλα όσα δίδαξε ο «Βασιλιάς των λιονταριών» για «τους νέους βασιλιάδες και τις νέες βασίλισσες που αναζητούν τα στέμματα τους». Το «Black is King» που έγραψε και σκηνοθέτησε η Beyoncé θα περιλαμβάνει μουσική και visuals από το «The Gift», καθώς και συμμετοχές από άλλους καλλιτέχνες και συνεργάτες.

Shutterstock / Tinseltown

«Τα ταξίδια των μαύρων οικογενειών, με την πάροδο του χρόνου, τιμώνται σε μια ιστορία για το υπερβατικό ταξίδι ενός νεαρού βασιλιά μέσα από την προδοσία, την αγάπη και την ταυτότητα. Οι πρόγονοί του τον καθοδηγούν για να βρει το πεπρωμένο του, και με τις διδασκαλίες του πατέρα του και την καθοδήγηση από την παιδική του αγάπη, αποκτά τις αρετές που απαιτούνται για να ανακτήσει το σπίτι και το θρόνο του» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Disney.