Nέο playlist του Thom Yorke γεμάτο γοητεία και συγκίνηση

thom-yorke MediaPunch
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο frontman των Radiohead ετοίμασε μια εκλεκτική συλλογή με τραγούδια των Kim Gordon, Jai Paul, JPEGMafia και Frank Sinatra μεταξύ άλλων.

Ο Thom Yorke μοιράστηκε ένα νέο playlist για τον ραδιοφωνικό σταθμό Sonos Radio. Πρόκειται για το δεύτερο playlist του frontman των Radiohead, ο οποίος στα πλαίσια της συνεργασίας του έχει δημιουργήσει μια εκπομπή με τίτλο «In The Absence Thereof».

Το νέο mix του Yorke που δημοσίευσε την Δευτέρα 29 Ιουνίου περιλαμβάνει «συναρπαστικά ή συγκινητικά» τραγούδια και περιλαμβάνει επιτυχίες από την Kim Gordon, τον JPEGMafia, τους Jóhann Jóhannsson και Yair Elazar Glotman, τους Girl Band και τον Frank Sinatra μεταξύ άλλων.

Τον περασμένο μήνα ο Yorke έκανε το ντεμπούτο του στον ραδιοφωνικό σταθμό με τρεις εκπομπές όπου συζήτησε για τις επιρροές του, αλλά και αγαπημένους σύγχρονους καλλιτέχνες όπως τους Duke Ellington, Holly Herndon, James Blake, Little Simz και Thee Oh Sees. Το playlist της πρώτης εκπομπής του είναι διαθέσιμο μέσω Spotify, Apple Music και Deezer.