Ο Kanye West τάσσεται κατά των «σατανικών» εμβολίων

kanye-west Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ράπερ ισχυρίζεται πως νόσησε με τον κορωνοϊό τον Φεβρουάριο.

Ο Kanye West έδωσε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Forbes όπου αποκάλυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε νοσήσει με τον κορωνοϊό, ενώ επέμεινε πως είναι απόλυτα σοβαρός με την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο, παρά τον έντονο σκεπτικισμό που έχει εκφραστεί.

Περιγράφοντας τον κορωνοϊό, ο Αμερικάνος ράπερ εξήγησε πως ένιωθε ρίγη, έτρεμε στο κρεβάτι και έκανε καυτά ντους, ενώ έβλεπε βίντεο «που έλεγα τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσω». Όταν του ανέφεραν ότι ο Drake είχε αρρωστήσει με τον κορωνοϊό, ο West σχολίασε πως η αντίδραση του ήταν πως ο Καναδός συνάδελφος του «δεν μπορεί να είναι “πιο άρρωστος” από μένα».

Invision/AP / Evan Vucci

«Ο Θεός μου έδωσε διαύγεια και μου είπε πως ήρθε η ώρα. Ξέρετε ήμουν εκεί έξω, κατέληξα στο νοσοκομείο και ο κόσμος με έλεγε τρελό. Δεν είμαι τρελός» εξήγησε ο West, τονίζοντας πως η νοσηλεία του δεν επηρέασε την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2020.

Παρά το γεγονός ότι ο West έχει ανακοινώσει την πρόθεση του να κατέβει για πρόεδρος στις εκλογές, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν έχει καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις. Ήδη έχει περάσει η προθεσμία υποβολής σε πολλές πολιτείες, όμως έχει ακόμα την δυνατότητα να καταθέσει αίτηση στην Νότια Καρολίνα, την Φλόριντα, το Μιζούρι, το Κολοράντο και το Μίσιγκαν μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

BFA/REX/Shutterstock / Matteo Prandoni

Πέραν όμως των πολιτικών βλέψεων του, ο Αμερικάνος μουσικός εξέφρασε έντονη δυσπιστία για τα εμβόλια, αφού σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία με στόχο την διασπορά κάποιου είδους «σατανικού τσιπ» μέσω ενός νέου εμβολίου που θα αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.

«Τόσα πολλά από τα παιδιά μας εμβολιάζονται και μένουν παράλυτα. Οπότε όταν λένε πως θα αντιμετωπίσουν τον COVID19 με ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά καχύποπτος. Είναι το σημάδι του διαβόλου. Θέλουν να βάλουν τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουν ένα σωρό πράγματα, ώστε να μην μπορούμε να διαβούμε τις πύλες του παραδείσου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο West.