Τέλη Ιουλίου κυκλοφορεί η spoken word ποιητική συλλογή της Lana Del Rey

lana-del-rey Matt Baron
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η σκληρόδετη έκδοση του «Violet Bent Backwards Over The Grass» θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μαζί με το νέο της άλμπουμ.

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η νέα spoken word ποιητική συλλογή της Lana Del Rey με τίτλο «Violet Bent Backwards Over The Grass» θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου. Το νέο audiobook της 35χρονης τραγουδίστριας αποτελείται από 14 κομμάτια και έχει συνολική διάρκεια 33 λεπτά.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στο Amazon, η Del Rey απαγγέλει τα ποιήματα σε μουσική υπόκρουση του Jack Antonoff. Για τους πιο «παραδοσιακούς», η Del Rey σκοπεύει επίσης να κυκλοφορήσει μια σκληρόδετη έκδοση 112 σελίδων της ποιητικής συλλογής μέσω του εκδοτικού οίκου Waterstones στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Ορισμένα [ποιήματα] μου ήρθαν ολόκληρα, τα οποία ηχογράφησα και έπειτα δακτυλογράφησα, ενώ μερικά τα δούλεψα σκληρά, διαχωρίζοντας κάθε λέξη για να φτιάξω το τέλειο ποίημα. Είναι εκλεκτικά και ειλικρινά και δεν προσπαθούν να είναι οτιδήποτε άλλο από αυτό που είναι και για αυτόν τον λόγο είμαι περήφανη γι’ αυτά, ειδικά επειδή το πνεύμα στο οποίο γράφτηκαν ήταν πολύ αυθεντικό» δήλωσε η Del Rey για την συλλογή.

Η Del Rey είχε συνεργαστεί με τον Αμερικάνο τραγουδιστή και παραγωγό στον έκτο δίσκο της «Norman Fucking Rockwell!» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο. Παράλληλα με την ποιητική συλλογή, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει τον έβδομο δίσκο της με τίτλο «Chemtrails over the Country Club» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου.