Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορούν τα απομνημονεύματα της Mariah Carey

mariah-carey MediaPunch
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Τα απομνημονεύματα της εμβληματικής τραγουδίστριας έχουν τον τίτλο «The Meaning of Mariah Carey».

Η Mariah Carey ανακοίνωσε πως η αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey» θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου μέσω του εκδοτικού οίκου Andy Cohen Books. Παράλληλα με την έκδοση του βιβλίου, η Carey σκοπεύει να ηχογραφήσει μια audiobook εκδοχή που θα διαθέσιμη μέσω του Audible.

«Μου πήρε μια ζωή για να βρω το κουράγιο και την διαύγεια για να γράψω τα απομνημονεύματα μου. Θέλω να αφηγηθώ την ιστορία των στιγμών – των καλών και των κακών, τους θριάμβους και τα τραύματα, τις πανωλεθρίες και τα όνειρα που συνετέλεσαν για να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» δήλωσε η Carey.

Η αυτοβιογραφία της Carey που γράφτηκε σε συνεργασία με την δημοσιογράφο Michaela Angela Davis ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια, όταν σύμφωνα με τα λεγόμενα της ήταν ένα «τρομαγμένο κοριτσάκι» και φτάνει μέχρι την σύγχρονη εποχή όπου είναι πλέον μια «θριαμβευτική γυναίκα».

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

Στις δηλώσεις της η Αμερικανίδα ντίβα σχολίασε πως η διαδικασία συγγραφής ήταν «εκπληκτικά δύσκολη, συγκινητική και θεραπευτική» και εξέφρασε την ελπίδα πως οι αναγνώστες θα μπορέσουν μάθουν κάτι τόσο για την ίδια, όσο και για «τις αντοχές του ανθρώπινου πνεύματος».

Εκτός όμως από το «The Meaning of Mariah Carey», η 50χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τους επόμενους μήνες θα μοιραστεί «σπάνιο υλικό» στα πλαίσια εορτασμού των 30 ετών από την κυκλοφορία του ντεμπούτου της.