Παντρεύονται Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

brooklyn-beckham-nicola-peltz Laurent Vu
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Οι περήφανοι γονείς του Brooklyn έχουν αποφασίσει να αγοράσουν στο ζευγάρι ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Λονδίνο.

Ο Brooklyn Beckham, ο μεγαλύτερος γιος των David και Victoria Beckham, σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Nicola Peltz. Η ανακοίνωση για τον επικείμενο γάμο έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Οι γονείς του 21χρονου Brooklyn μάλιστα έχουν αποφασίσει να κάνουν στο ζευγάρι ένα εντυπωσιακό δώρο – ένα σπίτι στο Λονδίνο. Σύμφωνα με πηγές της Mirror, το ζευγάρι σκοπεύει να περνά τον περισσότερο χρόνο του στην Αμερική, αλλά ο Brooklyn θέλει να έχει μια βάση στην βρετανική πρωτεύουσα.

«Η Victoria και ο David προσφέρθηκαν να αγοράσουν ένα σπίτι, το οποίο θα είναι σαν ένα δώρο γάμου. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο, αλλά όπως όλοι οι περήφανοι γονείς, θέλουν να βοηθήσουν όσο μπορούν» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Το ίδιο άρθρο αποκαλύπτει πως ο Brooklyn έχει ιδιαίτερη προτίμηση για το ανατολικό Λονδίνο, χωρίς όμως να αποκλείονται άλλες περιοχές. Ο Brooklyn ξόδεψε σχεδόν 160.000 λίρες για το δαχτυλίδι του αρραβώνα που έδωσε στην Nicola, ενώ η οικογένεια Beckham φέρεται να σχεδιάζει δύο γαμήλιες τελετές για το ζευγάρι την ερχόμενη χρονιά.